mobby objavljeno: 17. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2011. Pozdravv svima! 1.3. mi istiće 6 mj. porodiljnog dopusta. MM radi na drugom kraju Hrvatske, pa smo odlučili da on koristi zadnja 3 mj + ona 2 dodatna za tate, a ja ću biti s bebačem do njegovih 9 mj. Ali sad kaže mm da bi u firmi u travnju imali neki preustroj pa da ga možda vrate blizu kuće, u tom slučaju ja ostajem kući s bebom do godinu dana! E sad, mene zanima dali ja mogu predati doznake u hzzo kao da ostajem na porodiljnom i drugih 6 mj, pa ako mm ne dobije premještaj, prekinuti porodiljni i poslati njega? Ako netko nešto zna..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 17. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2011. Trebaš u svakom slučaju ponijeti zahtjev u HZZO, po mogućnosti prije toga dogovorite se o tome tko bi koristio pravo nakon proteka "prvih 6 mjeseci". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mobby odgovoreno: 12. svibanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2011. Evo mene opet! Dogovorili se da će tata na roditeljski dopust, ali imamo problem sa njegovom firmom (MORH) i izdavanjem papira. Dobio je suglasnost, sli nije dobra i u HZZO-u je nisu primili. Kod njih se papiri jako dugo čekaju i bojim se da ih neće stići predati i neće moći koristiti roditeljski dopust! Do kad se najkasnije mora predati taj zahtjev u HZZO? On bi trebao početi koristiti dopust od 30.05. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.