stop_off objavljeno: 17. siječanj 2011. objavljeno: 17. siječanj 2011. prvo rješenje 30-70 rat mir,profesionalna mirovina 2100 kuna, nisu mi obračunali po koeficijentu pošto sam bio pripadnik gardijske brigade. Uložio žalbu, u međuvremenu bio kod Taborskeg koji mi je promjenio omjer 70 rat-30 ostalo i dao mi opću nesposobnost. Ovi u tvrtkovoj vele da sam jedinstven slučaj i papire poslali u mihanovićevu sa napomenom da će najprije rješiti žalbu tj. obračunati po gardijskoj a zatim i omjer. Kolka bi mogla bit mirovina? Nemam hrvi. 2010 sam otišao u mirovinu u 5 mj. Citiraj
Miki69 odgovoreno: 2. veljača 2011. odgovoreno: 2. veljača 2011. 01.05.2009.priznata mi je invalidska mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad 40%rat-60% mir.20.12.2010.pokrenuo sam postupak iz profesionalne u opću,priložio sam novu medicinsku dokumentaciju o pogoršanju bolesti,ratni put i riješenje o statusu HRVI 20%.29.12.2010.ovlašteni vještak u mirovinskom utvrđuje da je došlo do pogoršanja bolesti i predlaže opću nesposobnost 50%-50%.11.01.2011.Povjerenstvo za reviziju ocijena invalidnosti me odbija.Neznam šta da radim,dali da uložim žalbu ili da čekam neko vrijeme pa da ponovno pokrenem postupak.Rok za žalbu mi istječe krajem tjedna.Molim pomozite mi.Unaprijed zahvaljujem!!!!!!!!! Citiraj
stop_off odgovoreno: 2. veljača 2011. Autor odgovoreno: 2. veljača 2011. ....nemoj ništa čekati, što dulje čekaš u današnje vrijeme šanse su sve manje....žali se na sva moguće.....kolka ti je mirovina.....???? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.