siralex objavljeno: 17. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2011. Molio bi nelog da objasni kako se za hrvi ispunjavaju obrazci i koji za povrat poreza jer sam cuo da imamo pravo na to(dosad nisam podnosio)ili ako ima neka stranica kako i sta nam sve treba.Hvala :tupan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 17. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2011. Mene to pitanje isto tako interesira kao i to da li je moguce dobit povrat poreza i KAKO ako si korisnik stambenog kredita ministarstva branitelja pa molim sve one koji nesta znaju o tome da mi/nam odgovore,jer stvarno nemam pojma kome se obratiti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2011. www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=26330 www.porezna-uprava.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 19. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2011. bovu hvala,ali jednostavno se nemogu snaci na tim stranicama i nikako da nadjem sto me zanima pa molim idalje ako netko nesto zna da mi ogovori... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 19. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2011. Ove godine je zadnji povrat poreza za olakšice popou: - liječenje - police dopusnakog osiguranja - stambeni krediti i to samo za 6 mjeseci tj umjesto mogućih 12000 maksimalna olakšica je 6000 kuna. Osobni odbitak i nadalje je 1800 kuna te za svako dijete i uzdržavanog člnaka obitelji neki postotak. Područja od posebne državne skrbi imaju drugačiji tretman i još povoljnije obračune u korist građana. Postupak je takav da popunite poreznu prijavu i priložite potrebite dokaze, ne bi bilo loše ako imate nekoga tko vam može izračunati povrat tako da već unaprijed znate koliko bi to otprilike iznosilo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
R-ZG odgovoreno: 19. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2011. Ovdje mozete skinuti DOH2010.xls http://www.info-merkur.hr/download/DOH2010.xls Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.