ivkica25 objavljeno: 18. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 18. siječanj 2011. Imala sam prometnu nesreču...kriva sam...vozilom sam presla na drugu stranu i oštetila 2 vozila...bila sam u alkoholiziranom stanju...uglavnom dali cu naknadu za štetu auta snositi sama ili ce mi snositi osiguranje moga vozila??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 18. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2011. Štetu na svom vozilu snosite sami iz svog džepa. Šteta nanešena trećim osobama, tj. tim parkiranim, bit će isplaćena od osiguravatelja kod kojeg je vlasnik/korisnik vozila kojim ste upravljali ugovorio policu obveznog osiguranja. Slijedi sitna kazna i par mjeseci bez vozačke dozvole, ali to nije ništa prema onom što nadoilazi. Osiguravatelj koji će isplatiti štetu parkiranim vozilima će vam postaviti regresni zahtjev da im nadoknadite sav isplaćen iznos uvećan za troškove i kamate. U vašem je interesu da budete spremni za nagodbu, a što podrazumjeva i vašu kreditnu sposobnost. Alkohol i volan su najskuplja kombinacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Podloga odgovoreno: 19. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2011. I onda kažete da je taxi prijevoz skup. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.