Ana_a objavljeno: 19. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2011. Poz svima. Htjeli bi zaposliti (d..) jednu mladu osobu kojoj bi to bilo prvo zaposlenje. Zanima me da li imamo kakve olakšice što se tiče plaćanja obaveza? odnosno dobila sam informaciju da imamo određene olakšice tj da smo djelomično oslobođeni plaćanja obaveza, s time da ta osoba mora barem 1 god biti zaposlena...Molila bi da mi netko točno objasni... Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
plumica odgovoreno: 2. veljača 2011. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2011. Da prema zakonu o doprinosima. Godinu dana od zapošljavanja nemate obavezu plačati doprinose NA plaću( zdro, zdro ozljede, zapošljavanje): jedino nemojte tu osobu prijaviti prije nego donese potvrdu od mirovinskog da nema utvrđenog staža mirovinskog osiguranja. Ne znam da li sad već postoji kakav obrazac( zahtjev) za izdavanje te potvrde, ja sam neke pisala sama. U svakom slučaju možete nazvati HZMO i provjeriti. Dakle najvažnije je ne raditi prijavu prije dobivanja te potvrde. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.