wannabe objavljeno: 19. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2011. Poštovanje, može li mi tko pomoći sa informacijom? već drugu godinu imam nepunu satnicu u školi. prošle godine sam imala 2/3 satnice i plaću 3000 kn. Bila sam prijavljena na neodređeno, ali sam ove školske godine postala tehnološki višak. gradski ured mi je našao pola satnice u drugoj školi i trenutno sam prijavljena na određeno i plaća mi je 2300 kn. u prošloj školi su mi ponudili promjenjeni ugovor na samo 4 sata tjedno. nisam prihvatila jer sam se nadala da ću naći negdje dovoljno sati da popunim satnicu, a ne mogu biti prijavljena u tri škole. Nedavno sam zatrudnjela i zanima me kolika će mi biti porodiljna naknada i mogu li dobiti još kakav dodatak od burze obzirom da nisam svojim izborom na nepunoj satnici? zahvaljujem unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vexvg odgovoreno: 19. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2011. 1.da li imate prekid rada između ta dva radna odnosa makar jedan dan? 2.na koji način Vam je radni odnos u prethodnoj školi prestao(sporazumni raskid,otkaz...)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wannabe odgovoreno: 20. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. 1. ne. 2. Oni su mi dali Odluku o otkaznom ugovoru s ponudom izmjenjenog ugovora (onih 4 sata tjedno) koju ja nisam prihvatila. To se onda valjda računa kao da sam ja dala otkaz? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.