Jump to content

poginuli

Preporučene objave

objavljeno:

kad sve vidim sad mi je za sto nisam bio poginuli branitelj pa bi mi makar živila dobro obitelj a ovako patim i ja i oni kad vidim oko sebe kako su se dilile mirovine i koliki je hrvatski prosjek braniteljski i obiteljski braniteljski mirovina neko ga je napisa pa zašto sam ja tuka 5 godina prve crte

• 2 tjedna kasnije...
odgovoreno:

nine je napisao:

kad sve vidim sad mi je za sto nisam bio poginuli branitelj pa bi mi makar živila dobro obitelj a ovako patim i ja i oni kad vidim oko sebe kako su se dilile mirovine i koliki je hrvatski prosjek braniteljski i obiteljski braniteljski mirovina neko ga je napisa pa zašto sam ja tuka 5 godina prve crte

nine

nemoj tako razmišljat , znam da te neću utješit ali nisi jedini koji tako razmišlja

daj bože zdravlja a valjda će doći i nešto bolja vrimena za čestite i poštene ljude a ti si sigurno jedan od njih

pozdrav :palac:

odgovoreno:

Najnižu mirovinu prima 306 hrvatskih branitelja(podatak iz 2010) u iznosu od 2390,00

Invalidska 56933 -4.848,45

Invalidsku mirovinu prima 56933 branitelj(podatak iz 10 mjeseca 2010),a prosjek je 4848,45 kn

Je li to puno ili malo ostavljam čitateljima da procjene.

odgovoreno:

ČOVJEĆE TO JE PROSJEK...samo kaj je mnogo manji broj većih mirovina,a veliki broj manjih mirovina od tvoje spomenute cifre....

...ja nisam zavidan HB-a koji imaju mirovinu 6,7,8...tisuća kn ako je stecena na legalan način,tj.zaslužena krvlju,ranjavanjem ili pak bolešću...

...treba iskorijenit lažnjake i one koji su im to omogučili-vjerujete bit će svima bolje.Sve se može samo treba drž.aparatu volje za to.... :kavica:

odgovoreno:

zkova je napisao:

ČOVJEĆE TO JE PROSJEK...samo kaj je mnogo manji broj većih mirovina,a veliki broj manjih mirovina od tvoje spomenute cifre....

...ja nisam zavidan HB-a koji imaju mirovinu 6,7,8...tisuća kn ako je stecena na legalan način,tj.zaslužena krvlju,ranjavanjem ili pak bolešću...

...treba iskorijenit lažnjake i one koji su im to omogučili-vjerujete bit će svima bolje.Sve se može samo treba drž.aparatu volje za to.... :kavica:

:palac:
odgovoreno:

kakve gluposti..da sam poginuo barem bi mi žena imala mirovinu i djeca nebi bila gladna..a možda da si poginuo žena bi dovela drugoga i tvoju mirovinu trošila na dečka a djeca maltretirana od nekog nedaj bože srpskog kretena..kako su to izjave..i ovu statistiku tko ima koliku mirovinu..pa sigurno 40 posto njih je imalo siguran posao u mup-u ili hv-u pa su umirovljeni u invalidsje mirovine..nisu to neki pokupljeni sa ceste i država im dala..ja imam mirovinu 3300..djelatnik mup-a bio..a plača 6000 kuna..tko je sada šta dobio i izgubio

odgovoreno:

nine je napisao:

Evo slučaja koji pobija tvoju tezu.Neki dan umrla žena,majka hrvatskog branitelja koji je poginuo u listopadu 1991.Bio je mlad i neženja,te imao još dvije sestre.Jedna sestra udana za Srbina s kojim živi u republici srpkoj,takozvanoj.Odvela mamu tamo i jedan duži period uz nju i njenu mirovinu.Sve bi možda bilo i koliko toliko u redu da zet od pokojne nije bio cijelo vrijeme srpski vojnik.Zaključke iz ove ljudske sudbine izvucite sami,dali je smrt garant boljeg života obitelji.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija