mamubu objavljeno: 20. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2011. Sudjelovao ( skrivio ??? ) sam u prometnoj nesreći koja se dogodila na križanju glavne i sporedne ceste. Ja sam se kretao po glavnoj cesti i po svojoj strani kolnika ali bez upaljenih svjetala ( a bio je mrak ) kada je na mene udario automobil koji je skretao sa sporedne ceste na glavnu pri ćemu je prešao na moju stranu kolnika te udario u moj auto. Pozvana je policija koja je napravila očevid te mi izdala prekršajni nalog za kaznu zbog vožnje bez svjetala. Molim vas informacije o daljnjem postupku nakon prometne nesreće, koliko vremenski sve to traje i koje su moguće kazne. Zahvaljujem i pozdravljam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 20. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. 300 kuna kazna za svjetla. Tim propustom niste poduzeli sve da izbjegnete nastanak prometne nesreće, sasvim su izgledni problemi sa osiguravateljem drugog vozila kod kojeg odmah morate napraviti procjenu štete. Osiguravatelj će vam odbiti isplatiti cijeli iznos štete, ako je manja materijalna šteta žalite se na prvi ponudu, a pristanite na drugu, ali ako je materijalna šteta velika - angažirajte odvjetnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mamubu odgovoreno: 20. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. Zahvaljujem na odgovoru. Da li su mogući problemi sa osiguravateljem ovisni o krivnji za prometnu nesreću? Da li se u sudskom postupku utvrđuje krivnja za prometnu nesreću te da li ona u ovom slučaju može biti podjeljena? Zahvaljujem još jednom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 20. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. Ne znam. Na sudu je da odluči, a da se mene pita (a ne pita me se!) 100% je vaša krivica. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 20. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. Ne znam. Na sudu je da odluči, a da se mene pita (a ne pita me se!) 100% je vaša krivica. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
VisMaior odgovoreno: 20. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2011. Moje je mišljenje da krivica ne može biti 100% vaša budući da se ovdje radi o propuštanju dužne pozornosti s obje strane. Ali isto tako, budući da je bio mrak, vaša nepažnja odn. propust je daleko teži od druge strane. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Robert_007 odgovoreno: 27. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2011. praksa ti je takva da si ti dobio prekršajni nalog zbog ne upaljenih svetala i tu se tvoja priča oko krivice završava!! za izazivanje prometne nesreće "trebao" bi biti kriv vozač koji se vozilom uključivao na glavnu cestu (ako sam te dobro skužio da si ti išao po glavnoj) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.