Jump to content

Skupi parking u Španskom


blackswan

Preporučene objave

Dakle, problem s parkiranjem gdje bih ga najmanje očekivala: ispred moje zgrade u Španskom- nema zone, naravno, ali ima označenih parkirnih mjesta. Ta mjesta ne zadovoljavaju potrebe stanara ni izdaleka (ozloglašeni Pavlenski put i Profectusov nehumani projekt).

Stoga se u cijelom Španskom, a pogotovo kod nas, parkira na nogostupe, uz cestu, po sredini ceste i sl i tako to ide gooooooooodinama jer ti auti u biti ama baš nikome ne smetaju. I tako sve do jednog dana kad komunalni redari (pretpostavljam) valjda pod pritiskom neke norme ne polijepe svima kazne. Nakon toga to mjesto i dalje cijelom kvartu služi kao parking a ja bih trebala platiti 300/500kn(?) za pogrešku koja se,eto, počini svakog dana milijun puta.

Uz to, moja me kazna dočekala u potpuno raspadnutom stanju jer je u međuvremenu pao snijeg koji se zaledio i koji sam ja marljivo postrugala strugalicom zajedno s ostacima kazne. Ne znam čak ni točan iznos kazne a kamoli nešto više. I naravno, u međuvremenu sam već sto put parkirala na tom istom mjestu (i ja bi radije parkirala fino na parking da ima mjesta) i teoretski bi mi svaki put mogli tako napisati kaznu (tko?zašto?ne znam),a onda ispada da je parking u udaljenijim kvatovima jaaaaako skup!?!?!?

Što da radim i kome da se obratim a da ne platim kaznu ako je to uopće ikako moguće?

U iščekivanju neizbježne opomene...hvala na svakom savjetu

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija