zbunjena444 objavljeno: 24. siječanj 2011. objavljeno: 24. siječanj 2011. Molim Vas za pomoć, kako izgleda tužba za podjelu bračne stečevine, koji su dijelovi tužbe? Honorarni rad; da li može biti bračna stečevina???? Darovni novci; da li su bračna stečevina, i da li se dijeli popola? Najljepša hvala Citiraj
bovu odgovoreno: 24. siječanj 2011. odgovoreno: 24. siječanj 2011. honorarni rad u braku odnosno ono što je kupljeno novcem zarađenim od honorarnog rada u braku je bračna stečevina . dar(novac,nekretnine ,predmeti..) je osobna imovina i ne djeli se. primjerak tužbe za utvrđivanje i podjelu bračne stečevine portaži na google Citiraj
Vzusrcu odgovoreno: 24. siječanj 2011. odgovoreno: 24. siječanj 2011. Poštova, ukoliko ne postoji mogućnost dogovora s bivšim bračnim drugom najbolje da za navedeni problem angažirate stručnu osobu kako bi izbjegli potencijalne neugodnosti. Više informacija imate u privatnoj poruci! Citiraj
zbunjena444 odgovoreno: 25. siječanj 2011. Autor odgovoreno: 25. siječanj 2011. Hvala na odgovorima, stvar je u tome što se novcima od honorarnog rada većim dijelom nije ništa kupovalo, plaćali su se računi firme gorivo.... Ali to me svakako razveselilo nisam valjda bezveze radila i ostavljala novce drugima da ih troše.... Uljepšali ste mi dan, još da znam što s darovnim novcima??? S time da imam papirnati dokaz o kojoj je svotiu riječ Citiraj
newbie odgovoreno: 26. siječanj 2011. odgovoreno: 26. siječanj 2011. @Vzusrcu, klik-ovdje. Hvala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.