jurasatelit objavljeno: 25. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2011. Molim pomoć ! 2007 g sam po riješenju prekršajnog suda bio okrivljen za prometnu nezgodu, te sam na temelju istog morao platiti štetu nastalu u toj prom.nesteći tj. avansno potraživanje od osig.kuće"Croatia" bez obzira što nisam bio pravomočno optužen.U krvi sam imao 0,92prom.alk.ali razlog moje krivnje je što sam navodno prešao središnju crtu i tako skrivio pr.nesreču.Tražio sam vještačenje koje nije bilo nikada provedeno.Nakon žalbe Visokom prek.Sudu R.H. prije nekoliko tjedana sam oslobođen krivnje po sili zakona. Zanima me dali imam pravo tražiti povrat novca koji sam morao platiti rečenoj osiguravajučoj kući. Hvala lijepo za svaku pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 25. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2011. Nemate, niste trebali platiti, mogli ste odbiti platiti dok ne dodje pravomoćna presuda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 25. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2011. Hmmm, 2007. sigurno se radi o apsolutnoj zastari. Moje je mišljenje da je dobro što ste platili taj regresni zahtjev, jer bi se u gadne probleme, kamate i troškove uvukli da niste. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.