mikixp objavljeno: 25. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2011. Tijekom roditeljskog dopusta sam na vrijeme predala zahtjev za mirovanje radnog odnosa do 3. godine djetetova života. Dobila sam suglasnost, ali ne i rješenje, bez kojeg suglasnost ništa ne znači. Tada to nisam znala. Po isteku roditeljskog dopusta, sa zakašnjenjem od tjedan dana zovu me s posla i pitaju gdje sam. Napisali su mi godišnji i tražili novu molbu za mirovanje radnog odnosa. To sam im donjela. Kako više ne vjerujem da će napisati bilo kakvo rješenje, a radim u ministarstvu po Rješenju, a ne Ugovoru o radu, mogu li dati izvanredni otkaz? Nemam kuda s djetetom i ne bih htjela da možda još policija dolazi po mene zbog nedolaska na posao, dok u rukama držim dijete koje nema kamo. 2 dana poslije isteka godišnjeg bi trebalo biti oko 30 dana od predavanja druge molbe za mirovanje radnog odnosa. Ako imam pravo na izvanredni otkaz, što točno moram učiniti da ga i ostvarim te se ne moram pojaviti na poslu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.