Jump to content

tužba nije predata..

anonimno

Preporučene objave

Saznao sam sasvim slučajno da mi odvjetnik nije dostavio tužbu na sud 9 mjesec. On se sad ispričava do neba i tužba je konačno predata. Što je sa onih 9 mjeseci i mojim živcima? Dali sad kad je tužba predata mogu promijeniti odvjetnika i jel to znači da će se tužba morati povući pa ponovo sastaviti i ponovo čekati ili mogu jednostavno dignut njemu ponomoć a dat je drugom odvjetniku na već napisanu i predatu žalbu?

Dijeli na drugim stranicama

Čekajte, spominjete tužbu i žalbu... Pretpostavljam da je u pitanju lapsus, pa da se radi ipak o tužbi...

Što se tiče Vašeg pitanja, ne morate povlačiti pa ponovno sastavljati tužbu. Ukoliko želite, možete otkazati punomoć dosadašnjem odvjetniku i dati je nekom drugom, ali o tome onda treba obavijestiti sud, pozivajući se na broj predmeta...

Uglavnom, odradit će to odvjetnici, na Vama je da obavijestite dosadašnjeg odvjetnika o otkazivanju punomoći i naknadite mu troškove te date punomoć drugom odvjetniku koji će onda nastaviti s postupkom...

Pozdrav!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija