anonimno objavljeno: 13. ožujak 2006. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2006. Saznao sam sasvim slučajno da mi odvjetnik nije dostavio tužbu na sud 9 mjesec. On se sad ispričava do neba i tužba je konačno predata. Što je sa onih 9 mjeseci i mojim živcima? Dali sad kad je tužba predata mogu promijeniti odvjetnika i jel to znači da će se tužba morati povući pa ponovo sastaviti i ponovo čekati ili mogu jednostavno dignut njemu ponomoć a dat je drugom odvjetniku na već napisanu i predatu žalbu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 13. ožujak 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2006. Čekajte, spominjete tužbu i žalbu... Pretpostavljam da je u pitanju lapsus, pa da se radi ipak o tužbi... Što se tiče Vašeg pitanja, ne morate povlačiti pa ponovno sastavljati tužbu. Ukoliko želite, možete otkazati punomoć dosadašnjem odvjetniku i dati je nekom drugom, ali o tome onda treba obavijestiti sud, pozivajući se na broj predmeta... Uglavnom, odradit će to odvjetnici, na Vama je da obavijestite dosadašnjeg odvjetnika o otkazivanju punomoći i naknadite mu troškove te date punomoć drugom odvjetniku koji će onda nastaviti s postupkom... Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.