domm-woo objavljeno: 26. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2011. Pozdrav! Zanima me da li postoji kakav način da raskinem ugovor sa t-comom bez penala? Radi se o tome da sam uveo maxtv i adsl uz ugovor na 2 godine. Međutim ujak koji je boravio u toj kući gdje je uvedena usluga je nedugo nakon toga umro i sad tamo nema više nikoga osim što ja dolazim vikendom a moram plaćat pretplate oko 250 kn! Do kraja ugovora mi je ostalo za adsl 11 mjeseci a za maxtv po mojem 5 mjeseci a po njima 7 mjeseci. Što se tiče maxtv-a rekli su mi da sam instalirao neku dodatnu opremu i da mi je zato produžena pretplata a ja nemam pojma kakava oprema ni o čemu se uopće radi! Kad sam ih prvi puta zvao rekli su 5 a drugi put 7! E sad koliko točno ne znam ni sam, uglavnom maxtv je uzet u 6. mjesecu 2009. po 1 kn za prvih 6 mjeseci, kao neka akcija! hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 26. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2011. ko je potpisao ugovor. na čije ime glasi obveza. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domm-woo odgovoreno: 26. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2011. sve glasi na zakonskog nasljednika i on je potpisao ugovor, jer je linija prije smrti ujaka glasila na njega! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.