gogim objavljeno: 26. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2011. ovog ljeta planiram otvoriti stand, obicni drveni sa prednjom stranom otvorenom i ne vecim od 8kvadrata.Mislim drzati domaću rakiju sa vocem i ljekovitim travama u ukrasnim bocama, staklenke meda sa orasima,bademima, aranzmane od lavande i maslinovo ulje.To sve sta cu drzati i prodavati ce biti proizvodi i obiljezja Istre.Stand mislim postaviti uz glavnu cestu za Medulin na privatnom posjedu gdje ce biti mjesta da se auti mogu zaustaviti a da na smetaju ostalim sudionicima u prometu.Uglavnom imam stand i mjesto koje ce mi covjek izdat u najam i sta ja trebam jos i koje sve dozvole i gdje moram izvadit i dali ce biti nekih posebnih prepreka jer se radi o rakiji.Hvala na svim odgovorima i pomoci jer mi ovo stvarno zadaje velike muke pogotovo sto nikad nisam nista slicno rjesavao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.