tvrtko22 objavljeno: 30. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 30. siječanj 2011. Koristio sam Tele 2 internet stick mjesec dana., prvi mjesec nisam platio, te su dolazili računi za iduća 3 mjseca, a onda odjednom 2275 kuna. pa kamate, sudsku troškovi itd. dug je sada 4500 kuna ovrhe. nezaposlen sam 2 godine, te namam nikakve imovine. zanima me što oni meni mogu uzeti, te nakon koliko vremena ide zastara? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 30. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2011. ne mogu vam ništa uzeti ako nemate ništa, ali ćim se zaposlite ovrha će vam sjesti na račun. Zastara na ovrhu 10 godina. Tražbine utvrđene pred sudom ili drugim nadležnim tijelom Članak 233. (1) Sve tražbine koje su utvrđene pravomoćnom sudskom odlukom ili odlukom drugoga nadležnog tijela javne vlasti, ili nagodbom pred sudom ili drugim nadležnim tijelom, odnosno javnobilježničkim aktom, zastarijevaju za deset godina, pa i one za koja zakon inače predviđa kraći rok zastare. ako unutar svakih deset godina ovrhovoditelj podnese prijedlog za ovrhuzastara se prekida i počinje ponovo teći. u biti, nakon sudske odluke i nema zastare. Odite u Tele 2 i dogovorite se otplate na rate, kamate vam rastu svaki mjesec. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.