Jump to content

tabularna izjava


anonimno

Preporučene objave

Zašto prvo malo ne pročitate postove od prije? Baš je prije par dana bila riječ o istoj stvari, i ljudi su to lijepo objasnili.

Inače, tabularna izjava je izjava prodavatelja da vam dopušta upis u zemljišne knjige u vašu korist. Može biti sadržana i u kupoprodajnom ugovoru, ali vi je očito nemate. Onda lijepo odite kod prodavatelja, neka ode kod bilježnika i neka vam sastavi tu tabularnu izjavu prema podacima iz ugovora, koju će onda bilježnik i ovjeriti.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa da, bas, to i mene zanima...

Kako je taj netko mislio da cete se upisati u zemljišne knjige bez toga? Ocito nije mislio, kad vam ni naknadno nije dao tab. izjavu.

Danas stvarno svatko pravi kojekakve ugovore... Ljudima skupo dati novce da se to stručno napravi pa onda popuše na kraju pa ih košta više.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Danas svi misle da znaju napisati ugovor, pa je pravilo da sve agencije za nekretnine prave ugovorer, da postoje mnogi nadripisari kojima se u određenim krugovima tolerira to nadripisarstvo. Vode se parolom npr., ugovor je ugovor, a "on" će mi ga naplatiti duplo manje od odvjetnika i onda nastaju problemi ovog tipa, nema tabularne izjave, nema oznake čestice, nije precizno i detaljno opisano tko dobiva koji dio kod diobe, itd....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija