Jump to content

help,dobri ljudi!


anonimno

Preporučene objave

kratko-imala nezgodu.nisam kriva, pokupilo me iz lijeve trake u prestizanju al to irelevantno.prva nezgoda nakon 12 god.vožnje.policajci neuljudni,neljubazni,.nisu ni ponudili potpisat zapisnik a ja nisam znala tražit.rekli da mi stiže poštom.nije stigo,bat ofkors,raspitala se, digla ga na policiji-skroz krivi i sumanut-za početak netočni podaci(rođenje,stanovanje,svjedoci,suvozač...)ZNAM DA MORA postojat pravo žalbe na zapisnik i policijsku proceduru,GDJE TO MOGU NAĆ,PLIIIIIZ????koje narodne novine,koji zakon?u policiji tvrde da "u principu" nemam pravo na žalbu???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na žalost je tako: pravnog lijeka na prigovor na zapisnik o očevidu nema: Ali, ako smatraš da je policija nezakonito, neprofesionalno i sl. postupcima narušila tvoja prava- šalji pritužbu MUP-u, Unutarnjoj kontroli- međutim, ako ti je očevid radila policija u Zagrebu, "piši kući propalo". Osobno sam se u to uvjerio, jer ti pošalju odgovor u kojem navedu samo ono što su dobro radili, a greške niti ne obrazlažu. Tada, ako ti je zbog nečega bitno, angažiraj odvjetnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ZNAM DA MORA postojat pravo žalbe na zapisnik

 

nema takvog prava, jedino, kako je vec receno u prethodnom postu, mozes pisati predstavku nacelinku pu - u pravilu uzaludan pkusaj. medjutim zapisnik nije odluka o krivnji, pa ces u prek postupku dobiti priliku da izneses svoje vidjenje stvari kao i primjedbe na sadrzaj zapisnika/

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija