ina objavljeno: 17. ožujak 2006. objavljeno: 17. ožujak 2006. Izraden je novi prostorni plan otoka na kojem je moje zemljište. Prije i sada je bilo poljoprivredno. Da li se može nekako zatražiti prenamjena zemljišta ili nešto slično da bi se na tom zemljištu moglo graditi.Zemljište je u maloj uvali a veliko je 11000m2. Citiraj
anonimno odgovoreno: 17. ožujak 2006. odgovoreno: 17. ožujak 2006. probaj na javnoj raspravi ako jos nije odrzana Citiraj
ina odgovoreno: 17. ožujak 2006. Autor odgovoreno: 17. ožujak 2006. kompletno je gotov prostorni plan mislim da javnih rasprava više nema ako je to konačni prostorni plan koji je već odobrilo ministarstvo ali da li se može nešto sa izmjenama i dopunama prostornog plana i kome moram pisati molbu ministarstvu u zagrebe ili županijskom uredu za prostorno uredenje u biti u Trogir Citiraj
anonimno odgovoreno: 17. ožujak 2006. odgovoreno: 17. ožujak 2006. Ako je cijela procedura oko donošenja novog plana dovršena onda se bojim da nemate praktične mogućnosti za njegovu izmjenu. Naime, nemojte me hvatati za riječ jer nisam siguran ali kod gotovih planova procedura izmjene je identična donošenju novog, odnosno nju odobrava onaj koji ima za to ovlasti, a to je ako se ne varam poglavarstvo grada/općine uz prethodni uvjet da je ta promjena sukladna višoj razini planova (županijski). Citiraj
anonimno odgovoreno: 18. ožujak 2006. odgovoreno: 18. ožujak 2006. Zar nema nikakvog načina da se naknadno zatraži gradevinska dozvola za taj dio zemljišta Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.