Jump to content

Verbalna prijetnja na radnom mjestu


Insomn1a

Preporučene objave

Pozdrav.

 

Našao sam se u poprilično neugodnoj situaciji na poslu i neznam što mi je činiti. Imam poprilično OK voditelja u našoj poslovnici za kojeg iskreno mogu reći da je dobar čovjek. Problem leži u njegovom (i mojem) temperamentu koji se znaju sukobiti bilo to oko poslovanja ili nekih njegovih internih pravila s kojima se ja ponekad ne slažem. Nesuglasice se ne dešavaju toliko često, ali kada se dogode onda ja tu poprilično ispaštam (govorim više nekako psihološki), jer u tim raspravama mi nismo i ne možemo biti ravnopravni. On kreće sa pozicije ŠEFA poslovnice, dok sam ja uvijek na dnu piramide. Zadnji put nisam smio ni doći do riječi već mi je zaprijetio da će me idući put ošamariti ukoliko mu se suprostavim. E, tu je prešao neku granicu dobrog ukusa i moram reći da sam ostao poprilično šokiran i povrijeđen takvim nastupom. Ne pomaže činjenica da mi je drugi kolega pošteđen tih čitanja bukvica jer su njih dvoje dugogodišnji kolege/prijatelji. Nadam se da ću to izgladiti s njime, ali me zanima koje su mi opcije ako to ne uspijem?

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema Vam se tu baš nešto pametno reći. Imate šefa koji Vam je ok al se ne slažete s njegovim pravilima pa se svađate. Dobro ste zaključili da niste ravnopravni, naravno da on govori s pozicije šefa, i naravno da je njegova zadnja. Niste i ne možete biti ravnopravni, no naravno da to ne znači da se prema Vama može ponašati kako god. Uglavnom, ako Vam vrijeđa dostojanstvo, imate pravo zaštitu od takvog ponašanja, tražite pravilnik o radu da vidite kakav je postupak propisan u slučaju vrijeđanja dostojanstva radnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija