Jump to content

Kazna za parkiranje


anonimno

Preporučene objave

Prije nekoliko dana sam za 20ak minuta prekoračioi rok parkiranja plaćen na parkirnom aparatu u 2. zoni, te kao posljedicu pronašao na autu kaznu za parkiranje od 100 kn.

 

Kako nemam novaca za plaćanje kazne (student sam), postoji li ikakv mogućnost neplaćanja kazne (molba, apel ili sl.) zagreb-parkingu?

 

Što slijedi ako se kazna ne plati??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa više manje ne jer to njih ne zanima, da li imaš novaca ili ne . Reći će ti da kak nemaš novaca a voziš auto. Onda da trebaš imat mobitel kojim ćeš platiti produženje.

Ja sam imao takvu situaciju,sličnu.

Aparati na Mažurancu nisu radili uopće jer se mijenjala tarifa. Na aparatu nije bilo nikakve obavijesti a pošto sam došao prije 7 ni kiosk nije radio. Mobitel nisam imao pa sam auto ostavio i otišao na predavanje. Došao sam u 10.30 i našao kaznu od 40kn. Otišao sam u ZP gdje mi je jedna vrlo neljubazna gospođa rekla da kaj se imama parkirat ako ne plaćam na što je ja pitam zašto mi na 2 od tri načina nije bilo omogućeno plaćanje a ona odgovara da moram imati mobitel i kak to da ja nemam mobitel sa sobom kad idem u gra. A imao sam 6kn sitnih pripremljenih za platiti i ali kaj mi je to vrijedilo.

Onda sam ženi rekao da nema šanse da platim i da se vidimo na sudu. Došao sam doma, posalo sam i prigovor preporučeno na koji još nakon 4 mjeseca nisam dobio odgovor. U međuvremenu dobivam opomenu pa se kazna penje na 60kn a rješenja žalbe još nema. Sad čekam ili to rješenje ili poziv suda.

Ma gamad su uglavnom. A to kad aparati nisu radili ,niej bilo obavijsti pa je ekipa ne gledajuć ubacivala kovanice koje nisu moogli uzet nazad jer je aparat bio zaključan (onaj dio di kovanice ispadaju nazad) nakon čega je djelatnik ZP-a taj novac pokupio. Fino.

malimrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija