Jump to content

Traži se principal (ž/m)


CarlaC

Preporučene objave

Potreban Vam je pouzdan vježbenik, uvijek dostupan, kojem su stranke na prvom mjestu i koji je za rješavanje njihovih poteškoća spreman "preokrenuti nebo i zemlju"?

 

Tražite elokventnu osobu sa iskustvom u radu s ljudima, vještu diplomatski mirnom rješavanju konflikata? Sa razvijenim prodajnim vještinama? Sposobnu riječima preokrenuti svaku situaciju u svoju korist?

 

Multitasking je vještina koju smatrate nužnom u obavljanju ovog posla? Trebate nekoga tko može u isto vrijeme napisati podnesak istodobno razgovarajući s klijentom?

Cijenite kreativnost i dosta Vam je copy paste-a u sastavljanju podnesaka? Formulare doslovno prepisujete samo kad je nužno? Želite takvog vježbenika?

 

Želite vježbenika koji se engleskim i njemačim jezikom služi u tolikoj mjeri da su mu online alati poput prevoditelja samo sredstvo za provjeru? Koji ima razinu znanja tih jezika provjereno veću od B2 po međunarodno priznatim certifikatima?

 

Koji ima vozačku dozvolu B kategorije sa više od 5 godina iskustva, bez nezgoda i prekršaja? I vlastito vozilo na raspolaganju? Koji je spreman promijeniti boravište ili prebivalište radi voljenog posla?

Jedan ste od onih rijetkih koji smatraju da je kriza prilika, a ne izgovor?

 

Javite se na karla_zg@net.hr.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija