Jump to content

pomozite


Jole67

Preporučene objave

Pozdrav!Kolega nije dobio braniteljsku stipendiu za dijete jer mu fali 14 dana do statusa dragovoljca.I ako je bio u narodnoj zaštiti ali naravno u uredu za obranu njega nema na spisku i nemože dobiti potvrdu.Poslje objave liste stipendija u jako je lošem stanju peteročlana su obitelj s primanjima 2900kuna mirovine.Pa molim za pomoć dali se može kako da dokaže pravnim putem da je bio u narodnoj zaštiti.Unapred vam zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani kolega!!!

 

Žao mi je tvog kolege,ali ni ja nisam dobio stipendiju za svog sina iako sam po cenzusima ispod prosjeka,sin mi je imao dobar prosjek ocjena i ja sam dragovoljac ,ako je poštivati Zakon o braniteljima.

 

Ne želim se uopće žaliti na odbijenicu,jer vidim kako traljavo nešto obavljaju,kakve birokratske prepreke ljudima podmeću i kako uopće Fond laže svoje branitelje i ne radi ništa transparentno da bi svi branitelji znali na čemu su.

 

Sve pojedinosti nažalost zna samo šačica privilegiranih branitelja koje je ministrica postavila da sjede u Upravnom i Nadzornim odborima.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uvjeti su jasno prezentirni u natječaju i tako je natječaj proveden. Nemojte proljevati žuč ako neispunjavate uvjete natječaja!!! Ove godine je zbog nesrazmejra novaca i prijavljenih kandidata povećan traženi prosjek prolaza u prethodnom razredu pa su neki jednostavno ispali, ali i to je navedeno kao mogućnostu natječaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija