vesnaa1985 objavljeno: 15. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2011. POŠTOVANI, molim za veeeliku pomoć... da krenem ispočetka: kupio sam novi auto, dao učešće 25000 i plaćao 2 godine po 900 kn kredit za auto, tada nisam platio jer mi je plaća kasnila 3 mjeseca, a iz banke su me obavjestili da su mi poslali administrativnu zabranu na plaću, poslodavac mi je uredno sa liste odbijao za kredit, ali nije doznačivao na račun banke, tada mi je banka raskinula auto kredit i naplatila se kod croatie os za 61000. uzeo sam odvjetnika da pokuša izgladit stvar, ali već je bilo gotovo, poslodavac je otišao u stečaj i kaže da se nikad nebih naplatio jer je dužan 500 milijona kn... croatia me tiska da dam novce, pa sam auto odlučio prodat, dogovorio sam se sa kupcem za 40000 kn, ali imam zabranu otuđivanja u knjižici vozila, a s obzirom u kakvoj sam firmi radio nisam platio ni cestovne poreze za auto... dali ću moći prodati taj auto i kakva me procedura čeka sa tom zabranom knjiženja... molim odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.