simpadeni objavljeno: 15. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2011. molim vas za savjet.sin mi je u prvom mjesecu navršio 19 godina.išao je na studij mehatronike koji je prekinuo prošle godine u 11.mjesecu.pošto je prekinuo faks,tj ispisao se sa faksa,navršio je 19 godina,dali sam i nadalje dužan plaćati alimentaciju koja mi se ovrhom obustavlja sa plaće,ili se mogu obratiti nadležnom sudu za prekid uzdržavanja?hvala unaprijed,drago. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mana_88 odgovoreno: 15. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2011. ako vaš sin ponovo upiše neki fakultet, dužni ste ga dalje uzdržavati sve dok on redovito ispunjava svoje fakultetske obveze. ako ne upiše neki fakultet, a ne može se zaposliti, dužni ste ga uzdržavati još godinu dana. ako se zaposli, niste ga više dužni uzdržavati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
simpadeni odgovoreno: 15. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2011. hvala vam na odgovoru,drago. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.