hrvojep objavljeno: 16. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 16. ožujak 2011. studiram i optužen sam na faksu za nasilničko ponašanje, zanima me točna definicija nasilnog ponašanja (rekao sam asistentici "da mi popuši...", ali se to dogodilo u afektu, nakon što me nepravedno izbacila sa ispita i nije bilo iskrene namjere,te sam se ispričao pismeno i žao mi je. ali svejedno sam optužen za nasilničko ponašanje i prijeti mi 2 godine suspenzije) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zodax odgovoreno: 16. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. Biti ćeš pozvan na policiju gdje će se ispitati navodi. Potom će se proslijediti DO gdje že odlučiti ima li materijala za pokretanje kaznenog postupka ili ne. Lako za suspenziju, može se dogoditi da završiš u zatvoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hrvojep odgovoreno: 16. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. ne, policija nema veze stim, bar zasad... nego idem na stegovni sud fakulteta ali koja je točna definicija nasilnog ponašanja, ja mislim da moj postupak nije nasilničko ponašanje, već vrijeđanje. mislim da su me krivo optužili... i hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 17. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2011. Nasilničko ponašanje možemo definirati kao svaki čin kojim jedna osoba nasiljem, zlostavljanjem ili osobito drskim ponašanjem dovodi drugu osobu u ponižavajući položaj. Dijeli se na psihičko, tjelesno, seksualno i ekonomsko. 1.Psihičko – odnosi se na oblike zlostavljanja s ciljem zadobivanja moći i kontrole nad žrtvom. Obuhvaća verbalno nasilje, različite zabrane, prijetnje žrtvi ili njoj dragoj osobi, uvrede, podcjenjivanje, izrugivanje, omalovažavanje, ucjene, kontrolu kretanja, izolaciju, uhođenje ili uznemiravanje, zabranu komuniciranja s trećim osobama. Dobro su definirali vaš čin. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.