gana81 objavljeno: 16. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 16. ožujak 2011. kako saznati molim vas da li postoji vlasništvo nad zemljom a da nemam posjedovni list, i nemam br čestice da mogu provjeriti!!naime pokojna baka mi je govorila da je vlasnica zemlje u karlovcu, nekoliko hektara, balka je umrla a ako postoji neko zemljište ja i moja sestra smo naslednici, kako bi mi to mogle saznati, a da neidemo u karlovac, jer smo iz vukovara???hvala, svaka pomoć je dobrodošla!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 17. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2011. Nazvati gruntovnicu u Ka, reci bakino ime, ako je uvedena u kompjutersku evidenciju vidjet ce se, mozda vam kazu, tako da ne morate za Ka (pod uvjetom da je uistinu vlasnica, ako je bila samo posjednik nazvati katastar) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gana81 odgovoreno: 17. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2011. hvala Vam, mnoge stvari i ne znam, zato bih voljela znati je li uistinu vlasnica, navodno je njoj otac prepisao tu neku zemlju!!ako jeste sigurno je zavedena kao vlasnica!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.