marko05 objavljeno: 17. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2011. može li mi netko odgovorit na pitanje- nakon koliko nastupa zastara za presudu vip-a da sam dužan uplatit oko 2000 kuna? a isto pitanje i za simpu. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zvijerko odgovoreno: 20. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2011. Morate razlikovati rješenje i račun. Zastara na račun nastupa nakon proteka perioda od godinu dana od dana dospijeća pojedinog računa. Pravomoćno i ovršno rješenje na žalost ne zastarijeva odnosno neplaćanjem se samo gomilaju kamate. Pretpostavljam da je ovo drugo odgovor na vaše pitanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gabi10 odgovoreno: 20. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2011. nema zastare meni je jucer vip sjeo na porodiljnu naknadu za nezaposlene i pokupio sve sta sam imala sa racuna a to je jako staro dugovanje iako neznam odakle im pravo da mi se sve oduzme i to od porodiljne naknade kako cu sad prehranit svoje dijete kome da se obratim pomozite!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 20. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2011. na porodiljnu naknadu vam nemaju pravo sjesti, žalite se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
domm-woo odgovoreno: 30. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. ne možete se žalit što je naplaćeno je naplaćeno, morate se prijavit fini kako bi vam fina dala nalog da vam banka otvori poseban račun na koji ćete primat primanja izuzeta od novčane ovrhe, ukoliko to ne učinite primanja će vam biti i dalje nedostupna dok se dug u potpunosti ne podmiri! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.