7000 objavljeno: 17. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2011. Molio bih ako mi netko može pomoći, meni i još stotinjak ljudi. Naime, intesira me koja plaća ulazi u osnovicu za izračun otpremnine. Stečaj je nastupio 31.01., otakaz sam dobio 03.02. s otkazinim rokom do 03.03. Znam da se gleda 3 zadnje brutto plaće za osnovicu, no pitanje je ulazi li u obračun i plaća za veljaču koja je isplaćena nakon otvaranja stečaja 31.01. (to je plaća koju smo dobili od firma d.d. u stečaju)? Hvala na odgovorima i pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vexvg odgovoreno: 18. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. Računaju se zadnje 3 plaće isplačene prije raskida Ugovora. U obračun ulazi plaća za veljaču. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
7000 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. Ok, hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.