Amarthus objavljeno: 17. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2011. Prije nekih mozda 5 6 mjeseci sam uhvacen sa 0,7 grama trave dobija sam poziv na prekrsajni sud sa kaznom od 1000 kuna sljedece poziv je bio na glavnu raspravu sa kaznom od 5000 kuna nikad dosad nisam bio kaznjavan (niti kazna za parking ) u razgovoru sam za jednu americku kompaniju i po svemu sudeci bi trebao krenuti za mjesec dana sad mene zanima koliko je vjerojatnost da cu ja dobit neku vrstu uvjetne jer to bilo najgore moguce rjesenje koje bi mogao dobit smatram da bi trebale biti neke olakotne okolnosti sa novcanom kaznom mogu zivit ali uvjetna bi mi gadno pomutila planove ako neko ima neko rjesenje neka objavi molim ljude da pomognu koji su bili u slicnoj situaciji kao ja Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anubarak odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. Nema nikakve uvjetne za prekrsaj to da je kaznena prijava mozda.Tako da pljuni pare za kaznu i putuj u ameriku. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amarthus odgovoreno: 20. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2011. e da je tako svi zivotni problemi bi mi bili rjeseni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anubarak odgovoreno: 21. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. kazna u prekrsajnom postupku je od 5000 - 20000 kn nista dodatno... s tim da ako se sudac smiluje mozes dobiti 1/3 ..pa bude 1700...mala je kolicina,nikad kaznjavan nisi... ako je prekrsajna prijava ne brini nista..iz iskustva govorim,nazalost Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amarthus odgovoreno: 21. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. da ali opet su mi malo nerealne kazne dobro smatran da ce se sutkinja smilovat ali slucaj da moras platit 20000 kuna nije bas lijepo ugl hvala na savjetu jos obavjestin kako je sve proslo da i jos 38 sati do glavne rasprave Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amarthus odgovoreno: 21. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. a posto je od toga incidenta proslo godina dana kolika je vjerojatnost da cu morat obavljat neka testiranja sa npr. trajanjem od 3 mjeseca smatram da je proslo dosta vremena tako da bi novcana kazna trebala biti dovoljna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Amarthus odgovoreno: 22. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2011. da i sjecam se kad su me priveli u postaji nisu ni trazili ni radili test thc-a jeli to mogu slozit u svoju korist Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.