damir4justice objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. Supruga i ja namjeravamo kupiti stan. Ja dajem 75% iznosa u gotovini (obiteljsko nasljedstvo i vlastita ušteđevina), a supruga će podići kredit u iznosu 25% ukupnog iznosa u jednoj od banaka. U Ugovoru o kupnji stana kao kupci navoditi ćemo se ja i supruga. Pitanje je sljedeće: Da li ja imam pravo upisati se u gruntovnici kao vlasnik stana u 100% vlasništvu, odnosno 1/1, bez obzira što supruga diže kredit ili upis vlasništva mora postojati i od strane supruge u nekom od dijelova nekretnine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mokronoge odgovoreno: 30. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2011. zašto se ne upisati u omjerima u kojima plaćate ?? vi u 3/4, supruga u 1/4. to bi bilo pošteno i u skladu sa ulozima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.