traktor objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. Pozdrav! Kako se rijšiti duga i kamate koja je veća od glavnice. Sve što sam dosad otplatio pojela kamata.Bio sam obrtnik i prije 6g zatvorio.Da li postoji kakvav otpis, trnutno sam bez posla. Šta je sa autom koji je na kredit,mogu ga zapljenit? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zvijerko odgovoreno: 20. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2011. Posavjetujte se s nekim financijskim stručnjakom i iskrenu mu iznesite sve. Ako vas prati dugovanje koje ste učinili obrtom, zbog kamatne razlike bolje bi bilo prvo podmiriti dugovanje obrta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fanika odgovoreno: 13. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2011. Poštovani niste naveli za što ste sve ostali dužni iz obrta, ako je kom. doprinos,mirovinsko i zdravstveno, ako nisu pokrenuli ovršni postupak. podnesite zahtjev u vašoj poreznoj ispostavi za relativnu zastaru.pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.