Gordanaprpic objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. molim vas za pomoć i pravni savjet.Skoro 5,godina ne živim sa mužem nasilnikom i alkoholičarem,međutim on ima u mojoj kući iznajmljenu garažu u prizemlju ,pošto ovaj zadnji mjesec mi nije dao novac ni za najam,niti za mlađeg sina nije platio za alimentaciju i pošto meni i djeci radi i dalje neugodnosti ,ja bi sada pošto sam u financijskoj krizi htjela prodati tu svoju kuću za koju imam i vlasnički list i darovni ugovor od roditelja,ali on mi pravi probleme i neće da se iseli niti da isprazni stvari iz garaže i otpad koji mi je okolo kuće donio.Šta da radim?ja i dvoje djece smo očajni i nemoćni ,jer kao da nemamo kuću.HVALA UNAPRIJED. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ALMA13 odgovoreno: 18. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. Gospođo moja draga tako mi vas je žao najprije nađite dobrog dovjetnika a to košta....nažalost nema druge želim vam svu sreću jer sama ne možete ništa za početak jedino ga možete prijaviti policiji za obiteljsko nasilje to je jedino besplatno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gordanaprpic odgovoreno: 18. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. našla sam odvjetnika,sada moram čekat ,ako pravda stigne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ALMA13 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. SRETNO!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.