zelenaruka objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. 15.11.2010 godine na puta na posao zadobio sam frakturu 5. metatarzalne kosti. nakon 6 tjedana imobilizacije i 20 terapija te tri mjeseca bolovanja komisija me poslala raditi. nakon 4 dana ista mi je kost pukla na radnom mjestu te sam ponovno imobiliziran. polica od osiguranja u firmi (croatia)ima klauzule za smrt i za trajni invaliditet. mogu li dobiti kakvu odštetu? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenaruka odgovoreno: 18. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. fakat mi je bitno i hitno. Pa nije vrag da ne postoji odšteta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
SPQR odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. od 08.07.2009. godine na snazi je Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti na radu, pogledajte i članak gospodina Milakovića na portalu ius-info rubrika stručni članci u dva dijela Odgovornost poslodavaca po izmijenjenom Zakonu o zaštiti na radu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.