Jump to content

zabrinuta


anonym

Preporučene objave

moj dečko se prošle godine trebao oženiti jer mu je (sada bivša) cura ostala trudna. čuo je glasine (dokazane) da mu baš nije bila vjerna i otkazao je vjenčanje. ona je rodila i traži utvrđivanje očistva sudskim putem. sud je odredio analizu dnk, ali on je odbio otići. može li mi netko reći može li ga sud i kako natjerati da to napravi i što će se dogoditi ako on bude ustrajao na tome da ne ide? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sud ga ne može natjerati, ali sud mora donijeti odluku na temelju činjenica koje su mu poznate, dakle temeljem saslušavanja svjedoka itd. Tako da se može donijeti odluka kojom se utvrđuje da je vaš dečko otac djeteta bez obzira je li dao krv na DNA analizu, a onda nakon toga slijede i druge posljedice - izvanbračno dijete ima prava kao i da je bračno (pravo na uzdržavanje, pravo na nasljeđivanje...) U svakom slučaju bolje bi mu bilo da ode na DNA analizu - to mu je šansa da se utvrdi da nije otac.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija