visnica13 objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. postovanje zanima me dali tko zna ovjde ako u zakonu stoji da prednost imaju hrvatski branitelji i obitelji pog branitelja, gdje spadaju udovice ,djeca roditelji ,zasto se to ne gleda u provedbi u popisu stanovnistva ,naime ja sam bila na prijavi krajem 2 mjeseca i ispunila prijavu za popisivaca ,nigdje nitko nije napomenuo da se i to gleda a na str za popis stanonistva bilo je napisano da u izboru idu prvo nezaposleni gradani ,pa branitelji i obitelji, dans idem na stranice opcine i imam sto vidjeti mene nema, iako sam se nadala da cu biti primljena jer sam dobro ispunila prijavu eto opet nista, puna razocarenja u nas sustav i sve zakone opet su dosla djeca i sinovi osoba koje rade u opcinama i drz ustanovama ,zbljuje mi se kada sam vidjela tko je sve primljen ,kome se zaliti ,..u pon obavezno zovem svoju opcinui i ministarstvo branitelja da pitam, primljena su 2 studenta, jedna osoba kojoj muz radi i priljev novca a tko mene pita dali bih ja radila i zasto punih 18 godina ja nemogu naci nikakv posao pa cak ni cistacice u osnovnoj skoli , a da ne pominjem da i za poslove koje opcina trazi svake godine i uzima za biroa 15 osoba uvjek nest izmisle te ovo te one ,komu se zaliti , ministrici Kosor ,gosp Ivicu ,zalosno je da kad trebaju nesta uzeti od branitelja odmah sve sve sprovodi u djelo a kada treba zaposliti onda nista samo slovo na papiru i uvjek svi idu prek veze.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pop84 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. Koliko sam ja upućen . Glavni kriterij je rukopis , i rezultate određuje nekakav elektronski čitač .Ako se pokaže da više kandidata udovoljava uvjetima onda se tek ide po zakonu o braniteljima . Ali ipak još provjerite . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svib54 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. Evo iskustvo iz moje jedinice lokalne samouprave: na testiranje se javilo nekoliko branitelja i tada nitko nije govorio o tome tko ima a tko nema prednost već se govorilo o tome kako če čitači očitati kvalitetu rukopisa i time utvrditi odgovarajuću listu prioriteta. Kada je ta lista pristigla, čelnici grada su na svoju ruku odlučili i eliminirali branitelje i na verifikaciju u Županiju poslali popis koji nije rezultat koji su prepoznali čitaći, već popis u koji su ugurani podobni, rodbina, stranački ljudi i slični. Po tko zna koji puta smo izigrani i iz ovoga se po 100-ti puta može iščitati koliko su branitelji neorganizirani, koliko su njeni sadašnji čelnici jalovi i neefikasni i koliko je nužno pristupiti snaženju organiziranosti braniteljske populacije.... pozzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
visnica13 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. da tako je i u mom slucaju bilo nitko nist nije napomenuo za prednost branitelja ,i opet po starom, zalosno i iswtinito svugdje smo izigrani.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svib54 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. Upravo sam pročitao utvrđenu listu popisivača i nažalost pretpostavke su se obestinile. Na list nema niti jednog branitelja. Još jedanput nam je bačeno blato u lice i svjedočenje potpunom marginaliziranju i guranju u stranu hrvatskih branitelja. Pitam se do kada će to tako i da li će netko u ime branitelja na odgovarajućim (ne bih rekao odgovornim) mjestima postaviti to pitanje... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 19. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. napisati pisamce -žalbu ministru Iviću predsjednici Vlade saborskom zastupniku (saborskim zastupnicima) hrvatskim braniteljima će biti bolje kad budu osnovali svoju stranku i imali svoje direktne zastupnike u saboru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko16 odgovoreno: 21. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. Iz Šib.-Kninske županije stigli rezultati optickog citaca..moje dite proslo i visoko je na listi..Rezultati stigli u Knin i formirana lista podobnih...Moj student nije na njoj..A sta sad... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ginko odgovoreno: 21. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. molim vas koji ste uspjeli vidjeti liste za popisivaće,da mi kažete gdje se to može vidjeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svib54 odgovoreno: 21. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. Ovo je za Zagrebačku županiju, pozzzz http://www.zagrebacka-zupanija.hr/popis_stanovnistva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.