gana81 objavljeno: 18. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2011. Molim Vas da li netko zna, ukoliko nasledimo nekretninu osobe koja je pri tom imala dug prema državi, da li i mi nasledjujemo taj dug zajedno sa nekretninom??I ako nasleđujemo da li postoji način da to izbjegnemo,ogradimo se, jer mi nemamo ništa sa time???hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Alen-RI odgovoreno: 18. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. dug po toj nasljeđenoj nekretnini ili ??? mislim da si to pitanje trebao postaviti u forumu za nasljedno pravo..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gana81 odgovoreno: 19. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2011. dug nije na nekretnini, pa sam zato i pitala ako se nasljedjuje nekretnina, a dug postoji u poreznoj nije još sjelo na nekretninu??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.