Zipper objavljeno: 21. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2011. U studenom prošle godine mašina mi je zdrobila kažiprst desne ruke. Prilikom obrade na hitnoj kirurgiji odstranjen mi je 1 članak na tom prstu. Sve je legalno priznato pod ozljedu na radu , i nedavno sam bio na procjeni kod doktora u Croatia osiguranju. Danas sam bez riješenja dobio na račun naknadu koja mi je smiješno mala , odredili mi 3% oštećenja i isplatili 7200 kn ( ta računica odgovara po polici na koju smo osigurani 3 x 2400kn ). Kolega je prije nekih godinu dana ozljedio palac , ali njemu se ništa ni ne vidi na prstu i dobio je 7.5% oštećenja. Mogu li tražiti drugu procjenu , i kakve su uopće šanse da postignem nešto . Ne moram vam ni pisati kolko mi to utječe na radnu sposobnost pošto nemam nikakav osjet na prstu s kojim najviše radim. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.