iss objavljeno: 21. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2011. molijo bi da mi odgovorite u kom roku po uplacenom komunalnom i vodnom doprinosu je duzna ustanova koja izdaje dozvole da dostavi dozvolu napominje u kolovozu 2009 sam predo zahtjev za izdavanje dozvole prije dva tjedna su mi poslali da uolatim komunalni i vodni doprinos tj prije dva tjedna sam to uplatijo do sad sam dobijo samo potvrdu da sam uplatijo a rekli su cim to uplatim da ce mi poslat dozvolu molim za odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 21. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 21. ožujak 2011. U razumnom roku, a što je razuman rok svatko sam tumaci! oko 30 dana bi bilo "razumno", ali kod nas je sve narazumno. napišite im požurnicu, naznacite da ste sve platili, preslika potvrde kojom se dokazuje da ste sve uplatiti, malo ce ubrzati stvar! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
valentina369 odgovoreno: 23. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2011. Po zakonu je rok od 30 dana od uredno zaprimljenog zahtjeva, što znači nakon što predate sve potvrde o plaćenim doprinosima i platite sve pristojbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.