buducnost1 objavljeno: 21. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2011. Postovanje! problemima nikad kraja sto nije dobro za nasu dijecu!...imam problema sa bivisim nevjencanim suprugom oko ne placanja alimentacije..dug do sada iznosi preko 50.000 kuna,,sudski rjesno i punovazece..ali za njega ocito ne! nazove me popodne da se dogovorimo oko daljnjeg placanja alimentacije..ja nisam bila doma moj sadasnji suprug mu to kaze i da ne zeli nista odgovoriti bez mene,nazove ponovno prije sat vremena pijan kao majka,,ja odgovorim da ne pristajem ni na cega ovakvim nacinom "dogovaranja" i da postujem samo ono sto je sud odredio,,skido mi je sve redom naravno i poklopip slusalicu...zanima me sljedece,,stan u zagrebu kupila je njegova majka koja i njega uzdzava jer ne zeli raditi..i ponekad mi uplati na racun kad joj se da,, dali imam pravo traziti ako vec nisu u mogucnosti sudsku odluku ispostovati da se dijete uknjizi u vlasnistvo stana i dali bi baka mogla sa njemackom mirovinom placati alimentaciju?? hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lorenna odgovoreno: 23. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2011. buducnost1 je napisao: Postovanje! problemima nikad kraja sto nije dobro za nasu dijecu!...imam problema sa bivisim nevjencanim suprugom oko ne placanja alimentacije..dug do sada iznosi preko 50.000 kuna,,sudski rjesno i punovazece..ali za njega ocito ne! nazove me popodne da se dogovorimo oko daljnjeg placanja alimentacije..ja nisam bila doma moj sadasnji suprug mu to kaze i da ne zeli nista odgovoriti bez mene,nazove ponovno prije sat vremena pijan kao majka,,ja odgovorim da ne pristajem ni na cega ovakvim nacinom "dogovaranja" i da postujem samo ono sto je sud odredio,,skido mi je sve redom naravno i poklopip slusalicu...zanima me sljedece,,stan u zagrebu kupila je njegova majka koja i njega uzdzava jer ne zeli raditi..i ponekad mi uplati na racun kad joj se da,, dali imam pravo traziti ako vec nisu u mogucnosti sudsku odluku ispostovati da se dijete uknjizi u vlasnistvo stana i dali bi baka mogla sa njemackom mirovinom placati alimentaciju?? hvala! Možete sudski tražiti da baka plaća alimentaciju sukladno čl. 216. Obiteljskog zakona: ''Ako roditelj ne uzdržava dijete, baka i djed po tom roditelju dužni su ga uzdržavati prema odredbama članka 210. i 211. ovoga Zakona'' Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.