glasni objavljeno: 22. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2011. Pronašao sam muhu u jednom prerađenom proizvodu. Taj proizvod je vrlo poznati hrvatski brend te je prepoznatljiv i u inozemstvu, sukladno s tim i tvrtka je vrlo poznata (ne bih htio imenovati za sada o kome je riječ). Tvrtka ima godišnje prihode skoro četiri milijarde kuna, a samo taj i slični proizvodi im donosi prihode od oko milijaru i pol kuna. Zanima me da li postoji mogućnost dobivanja odštete, da li postoji zakonska osnova za to ili je samo riječ o njihovoj dobroj volji da se sačuva ugled? Koliki bi mogao biti odštetni iznos? Još da spomenem da sam ih kontaktirao i rekli su mi da će uzeti tu muhu da provedu analizu i a ztim mi se pismeno očitovati s prijedlogom za odštetu. Da li je pametno dati im tu muhu? Primam bilo kakve savjete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 23. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2011. ni slučajno njima treba dati neovisnom stručnjaku, pitati udrugu za zaštitu potrošača, oni sigurno imaju odvjetnike koji se time bave, jer ako date njima muhu nema više dokaza, podmetnut če drugu koja nije bila u pašteti i gotovo ako je to točno kako ste rekli da je bila u pašteti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.