nela68 objavljeno: 22. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2011. Muž i ja imamo priliku kupiti stan. Prodaje nam ga žena koja je vlasnica stana, al ne živi u tom stanu več u njemu živi njezina sestra. Vlasnica ima uredan vlasnički list, ali nas zanima da li nam ona mora pokazati i dokument u kojem piše da sestra ima pravo doživotno živjeti u tom stanu ako kojim slučajem postoji tako nešto? Stan je vlasnica otkupila, a u njemu su živjeli njeni roditelji i sestra. Znaći sve je na njeno ime. Sestra gomila dugove i ne plaća ništa. Nas je strah da ne postoji nekakav takav dokument, a vlasnica tvrdi da ne postoji i tvrdi da će deložirati sestru i nakon toga prodati stan. Ako ne postoji takav dokument da sestra ima pravo doživotno živjeti u stanu i ako je vlasnica deložira, a mi tad kupimo stan, može li nas kasnije tužiti i ima li smisla se upuštati u takvu kupnju? bilo kakav savjet:-? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nela68 odgovoreno: 22. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2011. Pod ovim deložirati misli na promjenu brave i izbacivanje stvari,a prije toga će joj naći drugi stan za podstanarstvo. Cijena stana je nešto malo povoljnija, ali meni je idealna lokacija. Ne želim se nikome zamjeriti i uvlačiti u sporove pa ne znam šta bi... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.