zutak86 objavljeno: 23. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2011. Poštovani, Molim Vas za pomoć! 18.03.2011. usmeno sam najavio otkaz. 21.03.2011. pismenim putem dostavio sam poslodavcu redoviti otkaz ugovora o radu. S time da je dogovoreno da odradim otkazni rok od mjesec dana. Sve sam uredno potpisao. Ali problem je nastao u tome što direktor odugovlači sa potpisom?! Šta raditi? Kome se obratiti za pomoć? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 23. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2011. zutak86 je napisao: Poštovani, Molim Vas za pomoć! 18.03.2011. usmeno sam najavio otkaz. 21.03.2011. pismenim putem dostavio sam poslodavcu redoviti otkaz ugovora o radu. S time da je dogovoreno da odradim otkazni rok od mjesec dana. Sve sam uredno potpisao. Ali problem je nastao u tome što direktor odugovlači sa potpisom?! Šta raditi? Kome se obratiti za pomoć? Otkaz je jednostran akt. Dakle tvoj direktor NEMA kaj potpisivati. Kad ti steće otkazni rok ti si slobadan kaj tica :namiguje:i mora ti dati odvave i radnu knigu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.