jerkoni objavljeno: 23. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2011. kako je već poznato,prošle g. sabor je umanjio mirovine po posebnim zakonima/neki kažu povlaštene/ za 10%.To su uspjeli za tri dana.Imam mirovinu tkzv. kumuliranu od civilmog dijela 70% i 30% po posebnim propisima tj. kao rezultat rata. Mene zanima da li je bilo opravdano smanjivati ovaj civilni dio od 70%,pošto je taj dio obračunat po općim propisima prema stažu,tako da je iznosio 20 kn manje od zakonski najmanje mirovine.To je bilo nekih 2003g 980 kn. Ja ne vidim opravdanja niti uporišta u zakonu koji su izglasali u saboru po hitnom postupku prošle godine. Da li netko ima mišljenje o ovome? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maystor odgovoreno: 24. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2011. Očigledni ih to nije zanimalo.Smanjili su povlaštene mirovine za 10 % i gotovo. :palhttp://www.legalis.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.