sfingaaa objavljeno: 23. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2011. Bio sam u ozbiljnoj vezi, godinu dana smo bili podstanari i za to vrijeme sređivali si kuću. Kad smo sve napravili i preselili se, više "me nije trebala", prekinuli smo i ja sam se odselio. Sve što sam kupio za kuću ostalo je kod nje, od cigle, crijepa, pločica, zavjesa, tepiha, lustera do namještaja po mjeri. Budući da smo bili kratko u vezi imam li ikakve šanse na sudu tražiti dio svega toga što sam uložio? Imam račune od dinersa, di se vidi da sam peglao karticu i sređivao kuću. Može li mi itko pomoći? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 25. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2011. Dijeliti zajednicku stecevinu izvanbracnih drugova ne mozete jer niste bili u izvanbracnoj zajednici najmanje 3 godine ili manje kad bi u njoj bilo rođeno zajednicko dijete. No mozete koristiti neki pravni put izvan obiteljskog prava (mozda tuzba radi isplate itd. ...) jer je evidentno da ste zajedno ulagali. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sfingaaa odgovoreno: 29. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2011. Dali će mi računi biti dovoljan dokaz na sudu ili moram imati i neke svijedoke? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.