tonko7 objavljeno: 23. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2011. Molim vas da mi pomognete, neznam što da radim: fina mi je zbog ovrhe blokirala tekući račun na koji primam mirovinu, na kojem je minus višestruki od mirovine, iako po zakonu mi nesmije uzeti cjelu mirovinu nego njezin jedan dio. Znači li to u prvom redu da će mi taj račun ostati blokiran dok god banka u kojoj ga imam ne ispegla minus, što bi značilo da ću nekoliko mjeseci živjeti bez prihoda???!!! Molim vas da mi pojasnite što mi je činiti! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 25. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2011. Odite u finu, neka vam otvOre poseban zasticen racun, tamo ce vam sjedati dio mirovine koji se ne smije ovršiti. ostatak ce sjedati na bankovni racun, a racun ce biti blokiran dok se dug ne poravna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.