zvonka85 objavljeno: 24. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 24. ožujak 2011. Pozdrav! Ukratko: Bivši traži izmjenu sudske odluke susretima i druženju sa našom djevojčicom. Prijedlog glasi: dva dana u tjednu po tri sata i svaki drugi tjedan, a do sad je odluka glasila tri dana u tjednu po dva sata. Da ne duljim - ja nemam ništa protiv, dapače, to je bio i moj prijedlog s kojim se on složio i jedno vrijeme je tako funkcioniralo. Ali, to je bio usmeni dogovor, a on to sada želi pismeno. To i meni odgovara. Pozvana sam na sud i naravno opet u centar, ali mi se zaista neda opet mjesecima povlačiti po sudu, izostajati sa posla itd., pa sam nazvala sutkinju, objasnila joj situaciju i ona mi je odgovorila da je dovoljno da samo dostavim dopis da se slažem sa prijedlogom. Isto tako sam rjesila i sa socijalnom radnicom. E, sad! Nemam viška novaca da platim odvjetniku taj "sastavak", pa me zanima dal' mi netko može pomoći i objasnit kako to poslat? Samo napišem pismo i pošaljem ga na adresu suda? Mislim da neide tako.. Upomoć? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marlino odgovoreno: 24. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2011. ime prezime adresa(vaša) posl.br:(piše na pozivu) predlagatetelj: ime prezime adresa oca vašeg djeteta predloženica: vaše ime prezime adresa majka i z.z.mlt...........ime prezime djeteta Općinskom sudu u......... Kao predloženica u gore navedenom predmetu dostavljam Vam svoju izjavu vezano za prijedlog oca mlt........(ovdje predlagatelj) od.........(datum kad je prijedlog zaprimljen na sud),kojim isti predlaže Sudu izmjeniti susrete i druženja s mlt. djetetom i to 3× tjedno.....(prepišite što je otac djeteta tražio u prijedlogu): ........................................(napišite ukratko da ste u potpunosti suglasni sa tim prijedlogom) Zbog gore navedenog predlaže se Naslovnom sudu donijeti slijedeće: RJEŠENJE 1.susreti i druženja mlt..........s ocem(ovdje predlagateljem)održavat će se............(opet prepisati iz prijedloga oca djeteta) mjesto datum predloženica ime prezime potpis ovo predati sudu u 4 primjera(za sud, czss,te za protivnu stranu a jedan pečatiran ostaje Vama) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvonka85 odgovoreno: 24. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2011. E, hvala, hvala ti puno! Bog s tobom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.