Jump to content

pitanjce :)

zvonka85

Preporučene objave

Pozdrav!

Ukratko: Bivši traži izmjenu sudske odluke susretima i druženju sa našom djevojčicom. Prijedlog glasi: dva dana u tjednu po tri sata i svaki drugi tjedan, a do sad je odluka glasila tri dana u tjednu po dva sata. Da ne duljim - ja nemam ništa protiv, dapače, to je bio i moj prijedlog s kojim se on složio i jedno vrijeme je tako funkcioniralo. Ali, to je bio usmeni dogovor, a on to sada želi pismeno. To i meni odgovara.

Pozvana sam na sud i naravno opet u centar, ali mi se zaista neda opet mjesecima povlačiti po sudu, izostajati sa posla itd., pa sam nazvala sutkinju, objasnila joj situaciju i ona mi je odgovorila da je dovoljno da samo dostavim dopis da se slažem sa prijedlogom. Isto tako sam rjesila i sa socijalnom radnicom. E, sad! Nemam viška novaca da platim odvjetniku taj "sastavak", pa me zanima dal' mi netko može pomoći i objasnit kako to poslat? Samo napišem pismo i pošaljem ga na adresu suda? Mislim da neide tako.. :misli:

Upomoć? :-D

Dijeli na drugim stranicama

ime prezime adresa(vaša) posl.br:(piše na pozivu)

predlagatetelj: ime prezime adresa oca vašeg djeteta

predloženica: vaše ime prezime adresa majka i z.z.mlt...........ime prezime djeteta

Općinskom sudu u.........

Kao predloženica u gore navedenom predmetu dostavljam Vam svoju izjavu vezano za prijedlog oca mlt........(ovdje predlagatelj) od.........(datum kad je prijedlog zaprimljen na sud),kojim isti predlaže Sudu izmjeniti susrete i druženja s mlt. djetetom i to 3× tjedno.....(prepišite što je otac djeteta tražio u prijedlogu):

........................................(napišite ukratko da ste u potpunosti suglasni sa tim prijedlogom)

Zbog gore navedenog predlaže se Naslovnom sudu donijeti slijedeće:

RJEŠENJE

1.susreti i druženja mlt..........s ocem(ovdje predlagateljem)održavat će se............(opet prepisati iz prijedloga oca djeteta)

mjesto datum predloženica

ime prezime potpis

ovo predati sudu u 4 primjera(za sud, czss,te za protivnu stranu a jedan pečatiran ostaje Vama)

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija