lock objavljeno: 25. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2011. 1.što su naplate javnih davanja? 2.kako izgleda prisilna naplata komunalne naknade (jedan primjer ovrhe po vašem) Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vperic odgovoreno: 12. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2015. Imam pitanje.bice malo neodredjeno jer nemam tocne podatke o pravnim aktima-nisu preuzeti.mogu li ocekivati blokadu racuna kod fine.trenutno moj racun nije blokiran.naime duznicki odnos je nastao jos 2003.kod ht-a.jos se vodi dug kod ht -a cca 10000 kn osnovni dug, kamate i sudski troskovi.-upucuju me na odvjetnicki ured.tj da platim.(nusam u mogucnosti platiti)u medjuvremenu je vjerojatno slano rjesenje o naplati.nije nikad preuzeto jer sam mijenjao adresu.je li moglo doci do zastare ili odbacivanja prijedloga ovrhe ako je doneseno jer ga nisam nikad preuzeo.kakav mogu ocekivati eventualni rasplet u ovom pravnom postupku?hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.