mala25 objavljeno: 25. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2011. Zanima me samo koji su dokumenti potrebni kod nesporazumnog razvoda braka i kako tece postupak. Ja se zelim rastati, moj muz ne, nemamo zajednicke djece. Takoder zanima me utjece li na rastavu braka to sto je on prije 4 mjeseca zavrsio na psihijatriji, ali je sad ok. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 25. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2011. To sto Vi zovete "nesporezumni razvod" je razvod braka tuzbom. Kada jedan bracni drug tuzi drugog. U Vasem slucaju to bi bili Vi. U tom slucaju morat cete proci kroz postupak posredovanja pred czss-om iako nemate zajednicke malodobne djece. Spomenuta hospitalizacija Vaseg supruga nema veze s pokretanjem Vase tuzbe za razvod braka ako njemu nije oduzeta poslovna sposobnost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.