Malena7 objavljeno: 27. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2011. Poštovani, ukoliko netko želi upisati studij prava u Zagrebu, a prethodno je diplomirao na drugom fakultetu koja je procedura pri upisu s obzirom da današnje državne mature i slično? 1. postupak pri upisu - prijemni, matura?!, 2. priznavanje nekih ispita - statistika, sociologija, engleski Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lorenna odgovoreno: 28. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2011. Moraš polagati državnu maturu.. Nakon upisa podneseš zamolbu da ti se priznaju neki predmeti ili barem dijelovi predmeta koje si već polagala.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gdlo odgovoreno: 12. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2017. Postovani! Molila bih za pomoc. Zavrsila sam Strucni studij javne uprave prije 3 godine u Zagrebu. Zanima me da li postoji mogucnost i pod kojim uvjetima bih mogla upisati diplomski studij na Pravnom fakultetu u Zagrebu? Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 12. veljača 2017. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2017. Dok se eventualno netko ne javi sa osobnim iskustvom, moja sugestija je da odete na TMT 14, drugi kat, referada za studente i upitate za točne informacije i proceduru. Ne znam da li još uvijek tamo radi gospodin Danijel, ako radi on će vam rado sve objasniti. Koliko je meni poznato, prije je to bilo moguće, čak su vam se neki predmeti sa Uprave priznali kao već položen ispit (ovi koji se tiču upravnih stvari - Upravna znanost i sl.). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.